AnaSayfa / Genel / Kahve falında itfaiye sesi duymak

Kahve falında itfaiye sesi duymak

Kahve falında itfaiye sesi duymak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kazancının her geçen gün artacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiye sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı düşüncelerinizin, fikirlerinizin, seçimlerinizin veya yapılmış anlaşmaların doğruluğu konusunda diğerlerinin fikirlerini alarak ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında itfaiye sesi duymak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiye çağırmak zor zamanların geride kalacağına, işte de mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında itfaiye binası görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek yokluk içine düşeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında itfaiyeci olmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında itfaiyeyi aramak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir