AnaSayfa / Genel / Kahve falında itfaiyeci olmak

Kahve falında itfaiyeci olmak

Kahve falında itfaiyeci olmak ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bunun da geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiyeci olmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında itfaiyeci olmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında itfaiyeyi aramak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında itfaiye sesi duymak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, çok başarılı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında itfaiye çağırmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında itfaiye binası görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında itfaiye eri görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir