AnaSayfa / Genel / Kahve falında itfaiye çağırmak

Kahve falında itfaiye çağırmak

Kahve falında itfaiye çağırmak işlerin daha kötüye gideceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, ailesini hem gururlandıracağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiye çağırmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Kahve falında itfaiye çağırmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında itfaiye sesi duymak borçlarının kendisini çok aşacağına, bir organizasyona katılacağına rivayet eder.

Kahve falında itfaiye eri görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulur.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek para sıkıntısının olmayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında itfaiyeyi aramak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine inanılır.

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında itfaiyeci olmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek sorunlarının biteceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir