AnaSayfa / Genel / Kahve falında itfaiye merdiveni görmek

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında itfaiye merdiveni gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında itfaiye sesi duymak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet eder.

Kahve falında itfaiye çağırmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında itfaiyeyi aramak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında itfaiye binası görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında itfaiye eri görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir