AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın ve itfaiye görmek

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, zor bir döneme gireceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında yangın ve itfaiye gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalet eder.

Kahve falında itfaiye binası görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında itfaiyeci olmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında itfaiye sesi duymak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında itfaiye eri görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında itfaiye çağırmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir