AnaSayfa / Genel / Kahve falında itfaiye binası görmek

Kahve falında itfaiye binası görmek

Kahve falında itfaiye binası görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, evlatlarından memnun olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında itfaiye binası gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında itfaiye binası görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında itfaiye çağırmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına tabir olunur.

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında itfaiye sesi duymak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında itfaiye eri görmek düşmanına galip geleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiyeci olmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir