AnaSayfa / Genel / Kahve falında itfaiyeyi aramak

Kahve falında itfaiyeyi aramak

Kahve falında itfaiyeyi aramak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında itfaiyeyi aramak gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında itfaiyeyi aramak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında itfaiye binası görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet eder.

Kahve falında itfaiyeci olmak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında itfaiye eri görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında itfaiye sesi duymak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, bazı radikal kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında itfaiye çağırmak endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına alamet eder.

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir