AnaSayfa / Genel / Kahve falında itfaiye arabasına binmek

Kahve falında itfaiye arabasına binmek

Kahve falında itfaiye arabasına binmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çok zor günler yaşayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına inanılır.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında itfaiye arabasına binmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiye merdiveni görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalettir.

Kahve falında itfaiye sesi duymak huzurlu ve mutlu olunacağına, onlara hocalık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında itfaiye çağırmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Kahve falında itfaiyeci olmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında yangın ve itfaiye görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında itfaiye eri görmek kederleneceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında itfaiye binası görmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir