AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek

Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek

Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalettir.

Kahve falında istemeden gelinlik giymek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işarettir.

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek bol kazançlı günler geçireceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek istememek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında incili gelinlik giymek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek altın takmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına gelinlik giydirmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, fal sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iç sıkıntınızın azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir