AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak gelinlik giymek

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, büyük bir projeye girileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, şansının kötüye gideceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Farklı farklı alanlarda ufak tefek engeller yaşanabilir.

Kahve falında gelinlik giymek ve ağlamak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında ağlamak gelinlik giymek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyerek ağlamak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip ağlamak içsel güvensizliklerinize, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikle ağladığını görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle ağlamak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik içinde ağlamak biraz zaman geçmesi gereken haber, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir