AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına gelinlik giydirmek

Kahve falında başkasına gelinlik giydirmek

Kahve falında başkasına gelinlik giydirmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına gelinlik giydirmek gördüyseniz:

  • Yüksek fiziksel enerjiniz size devamlı olarak aşırı itilimler verebilir.

Kahve falında çocuğunun gelinlik giydiğini görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında krem renkli gelinlik giymek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında gelinlik giydiğini evlendiğini görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının gelinliğini giymek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında uzun kollu gelinlik giymek belki de hayatının aşkını bulacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinliğin yarısını giymek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil gelinlik giymek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir