AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden gelinlik giymek

Kahve falında istemeden gelinlik giymek

Kahve falında istemeden gelinlik giymek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, ailesini kaybedeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, derde ve kedere düşeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, borç ödemeye rivayet eder.

Kahve falında istemeden gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek onlardan hayırsızlık göreceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında istemeden gelinlik giymek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek istememek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlikle giydiğini görmek hem eğleneceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yanlış yollardan döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe gelinlik giymek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir