AnaSayfa / Genel / Kahve falında incili gelinlik giymek

Kahve falında incili gelinlik giymek

Kahve falında incili gelinlik giymek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, borçlanacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında incili gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz.

Kahve falında incili gelinlik giymek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlikte inci görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incili gelinlik görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz incili elbise giymek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli insanın gelinlik giydiğini görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giydiğini ve evlendiğini görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ağlamak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir