AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek istememek

Kahve falında gelinlik giymek istememek

Kahve falında gelinlik giymek istememek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek istememek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşebilir, iletişim ağınızı genişletebilir veya geleceğinizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında gelinlik giymek istememek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, birçok ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, kötü gidişe dur denileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istemeden gelinlik giymek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik gibi beyaz elbise giymek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet eder.

Kahve falında sırtı açık gelinlik giymek sevilen bir dostun geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, refahının ve varlığının artacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek beğenmemek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir