AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek altın takmak

Kahve falında gelinlik giymek altın takmak

Kahve falında gelinlik giymek altın takmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, tecrübe kazandıracağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek altın takmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Kahve falında gelinlik giymek ve altın takmak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek altın takmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, bol nimete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve bilezik takmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip altın takmak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik altına siyah çorap giymek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir