AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hayırlı haberler duyacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına yorulur.

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında istemeyerek gelinlik giymek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında istemeden gelinlik giymek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istemediğin bir gelinlik giymek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek istememek neredeyse kahrolacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına işarettir.

Kahve falında yeniden gelinlik giymek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin gelinlik giydiğini görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında komşusunun gelinlik giydiğini görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun gelinlik giydiğini görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir