AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoldan gelen birini görmek

Kahve falında yoldan gelen birini görmek

Kahve falında yoldan gelen birini görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoldan gelen birini gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Kahve falında yoldan gelen birini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına işaret eder.

Kahve falında uzak yoldan gelen misafir görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında askerden gelen birini görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hatalarını fark edeceğine delalet eder.

Kahve falında hacdan gelen birinden hediye almak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen birini ziyaret etmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında gelen görücüyü istememek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir