AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında hacdan gelen hurmayı yemek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında hacdan gelen hurma yemek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, masa başı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında hacdan gelen görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine tabir olunur.

Kahve falında hacdan gelen hediye almak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelenleri görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalet eder.

Kahve falında hacdan gelen birini görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen birinden hediye almak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir