AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımı dövmek

Kahve falında arkadaşımı dövmek

Kahve falında arkadaşımı dövmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, sıkıntısının biteceğine, tecrübe kazandıracağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sıkıntılarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımı dövmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda karşılaştığınız insanlara karşı daha sıcak davranın.

Kahve falında eski arkadaşını dövmek planlarının bozulacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek ortaklı işlere girileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının dövmek yüzünün de yerlere düşeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını dövmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet eder.

Kahve falında yakın arkadaşı dövmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir