AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını dövmek

Kahve falında arkadaşını dövmek

Kahve falında arkadaşını dövmek zamanının boşa gideceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek tersliklerin yoluna gireceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dövmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarını dövmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yakın arkadaşını dövmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşı dövmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşı dövmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir