AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş arkadaşını dövmek

Kahve falında iş arkadaşını dövmek

Kahve falında iş arkadaşını dövmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulur.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Para konularında oldukça şanslısınız.

Kahve falında iş arkadaşını dövmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını dövmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla birini dövmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının dövdüğünü görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalet eder.

Kahve falında sınıf arkadaşını dövmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, geleceğinizin güzel olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir