AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının dövmek

Kahve falında arkadaşının dövmek

Kahve falında arkadaşının dövmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının dövmek gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Kahve falında sınıf arkadaşını dövmek fesada bulaşacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını dövmek çok iyi bir kariyer edineceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşı dövmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşlarını dövmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşı dövmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı dövmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşını dövmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir