AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arkadaşını dövmek

Kahve falında eski arkadaşını dövmek

Kahve falında eski arkadaşını dövmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında eski arkadaşı dövmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşını dövmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilini dövmek yeniden can bulacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşi dövmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin eski sevgilisini dövmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yeni sevgilisini dövmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisini dövmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına delalet eder.

Kahve falında eski eşini dövmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir