AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, özlemlerini bitireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, kendi kabuğuna çekileceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşı dövmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşı tarafından aldatılmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşa küsmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında en yakın arkadaşı görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşını öpmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşla sevgili olmak lüksünün artacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir