AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını dövmek

Kahve falında bir arkadaşını dövmek

Kahve falında bir arkadaşını dövmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Kahve falında en yakın arkadaşı dövmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını dövmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını dövmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşı dövmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını dövdüğünü görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının dövdüğünü görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir