AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakın arkadaşı dövmek

Kahve falında yakın arkadaşı dövmek

Kahve falında yakın arkadaşı dövmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kazancın çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yakın arkadaşı dövmek gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Kahve falında yakın arkadaşını dövmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşı dövmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşı dövmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine yorulur.

Kahve falında yakınını dövmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımı dövmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla birini dövmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, işinde başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşı dövmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir