AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, insanların güvenini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Kahve falında sevdiğin arkadaşını dövmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi dövmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kadını dövmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği birini dövmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini dövmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birini dövmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dövmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini dövdüğünü görmek hasretliğin biteceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir