AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden birini yaralamak

Kahve falında istemeden birini yaralamak

Kahve falında istemeden birini yaralamak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, adım adım başarıya ulaşılacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında istemeden birini yaralamak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında istemeden birini yaralamak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında birini çatalla yaralamak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında kediyi yaralamak parasal krizler yaşanacağına, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at yaralamak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla yaralamak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak kısmetlerinin her daim açık olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yaralamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına delalettir.

Kahve falında kadın yaralamak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir