AnaSayfa / Genel / Kahve falında at yaralamak

Kahve falında at yaralamak

Kahve falında at yaralamak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at yaralamak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza sahip çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında at yaralamak yılmayacağına, üzüntülü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında birini silahla yaralamak ihanet göreceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işarettir.

Kahve falında silahla yaralamak ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işarettir.

Kahve falında kediyi yaralamak saygın bir hayat yaşayacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında birini öldürmek yaralamak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında adam yaraladıgını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini çatalla yaralamak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir