AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediği bir şeyin olmadığını görmek

Kahve falında istediği bir şeyin olmadığını görmek

Kahve falında istediği bir şeyin olmadığını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine inanılır.

Kahve falında istediği bir şeyin olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda geliştirdikleri yargıların ya da fikirlerinin yanlışlığını görmemekte veya kabullenmemekte ısrarcı olabilir.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istediği bir şeyin olmadığını görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi çok istemek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında istediğimiz şeyi görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir