AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında istediği bir şeyin olmadığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, zenginlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine delalettir.

Kahve falında olmasını istediğin bir şeyin olduğunu görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyin olduğunu görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak sıkıntıların büyüyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istediği bir şeyin olduğunu görmek en çetin zorlukların aşılacağına, razı geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir