AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden bir şey istemek

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, muradın gerçekleşeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylarla ilgili öngörülerinizi arttırmanızda, senaryoları geliştirmenizde, eksik parçaları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşudan bir şey istemek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istediğin bir şeyi görmek toplum içindeki değerinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, güçten ve takatten düşeceğine yorulur.

Kahve falında istediğin bir şeyi alamamak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden bir şey istemek esenlik içinde olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir