AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hasret giderileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında istediği bir şeyin olmadığını görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında istediğin bir şeyi görmek zaferlere doymayacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi görmek daha çok kazanç elde edeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok istediği bir şeyin olduğunu görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında istediği şeyi görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak bir şey istemek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir