AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle köprüden geçmek

Kahve falında sevdiğinle köprüden geçmek

Kahve falında sevdiğinle köprüden geçmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, daha kötü günler yaşayacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerinin iyi gideceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinle köprüden geçmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına tabir olunur.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, iş hayatında başarılı olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç köprüden geçmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, sorunlarını gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprünün üzerinden geçmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprü üzerinden geçmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir