AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden yürüyerek geçmek

Kahve falında köprüden yürüyerek geçmek

Kahve falında köprüden yürüyerek geçmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında köprüden yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor.

Kahve falında yıkık köprüden geçmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında su akan köprüden geçmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında köprüde geçmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekle köprüden geçmek işlerine yeni işler katacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında köprü altından geçmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek eşi tarafından yüceltileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprünün üzerinden geçmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir