AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbul boğazından geçmek

Kahve falında istanbul boğazından geçmek

Kahve falında istanbul boğazından geçmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendini toparlayamayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, işlerini boşvereceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istanbul boğazından geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde üzücü bir durum olabilir.

Kahve falında istanbul boğazından geçmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek rakiplerin alt edileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında boğazı geçmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında boğazdan geçmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet eder.

Kahve falında boğazı yüzerek geçmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalettir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek yeni denemelerde bulunacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında istanbul boğazıunda yüzmek örnek insan olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir