AnaSayfa / Genel / Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ispanyol paça pantolon gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol paça pantolon görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet eder.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak sağlığının kötüye gideceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sermayesinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paçası temizlemek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon paça görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir