AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısa gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek saygın ve ünlü biri olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına delalettir.

Kahve falında pantolon paçası kısaltmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa pantolon paçası görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, arkasından gıybet edeceğine inanılır.

Kahve falında pantolon paçası katlamak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek hayat boyu çok sevileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon paça görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir