AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon paça görmek

Kahve falında pantolon paça görmek

Kahve falında pantolon paça görmek derdin sona ereceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, küslükleri bitireceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolon paça gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Kahve falında pantolon paçasını çamurlu görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçası kıvırmak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında pantolon paçasını kısa görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında ispanyol paça pantolon görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasında çamur görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bol paça pantolon görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon paçasını kısaltmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işarettir.

Kahve falında pantolon paçası temizlemek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir