AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın tabutunu görmek

Kahve falında akrabanın tabutunu görmek

Kahve falında akrabanın tabutunu görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın tabutunu gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Kahve falında akrabanın tabutunu görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanı tabutta görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini tabutta görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı birini tabutta görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak maddi gücünün eksileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının tabutunu görmek manevi mutluluğu tadacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında ölmek tabuta konmak aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini tabutta görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir