AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ıslatmak

Kahve falında birini ıslatmak

Kahve falında birini ıslatmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, eline haram para geçeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sorunlarını çözeceğine işarettir.

Kahve falında birini ıslatmak gördüyseniz:

  • Cazibenizi kullanarak yeni bir ilişkinin temelini rahatlıkla atabilirsiniz.

Kahve falında suya girip ıslanmamak kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında okey ıstakası görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını ıslatmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ıspıt görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını ıslatmak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kendini ıslatmak onu alkışlayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi ıslatmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine tabir olunur.

Kahve falında altına ıslatmak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir