AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, küslükleri bitireceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilgili konuları kompanse edebilmek için kendi yapmanız gereken işlerden veya ihtiyaçlarınızdan zaman çalıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yatağa ıslatmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış yatak görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yatağı ıslattığını görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yatağı ıslattığını görmek içinin huzurla dolacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında yatak ıslatmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında yatağını ıslattığını görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağması ama ıslanmamak bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini hortumla ıslatmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir