AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar yere oturmak

Kahve falında dar yere oturmak

Kahve falında dar yere oturmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yurtdışına gidileceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında dar yere oturmak gördüyseniz:

  • Olumlu olayları sevdiğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında dar yere oturmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar yer görmek evlerin ayrılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında dar yerlerden çıkmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında dar bir yer görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak içinin kıpır kıpır olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalettir.

Kahve falında dar yere girmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yere kapatılmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir