AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri su basmak

Kahve falında bir yeri su basmak

Kahve falında bir yeri su basmak makbul olan mallar edineceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yeri su basmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Kahve falında bir yeri su basmak emrinde insan çalıştıracağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak yere basmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, başarıyla geleceğine alamet eder.

Kahve falında banyoyu su basmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutfağı su basmak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evini su basmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında deniz suyuna basmak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dükkanı su basmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaleti su basmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, işe zorla gidip geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir