AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü ıslak görmek

Kahve falında ölüyü ıslak görmek

Kahve falında ölüyü ıslak görmek saygınlık kazanacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, rızkın genişlemesine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü ıslak gördüyseniz:

  • Herşeyin gönlünüzdeki gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüyü ıslak görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak paspas görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında ıslak halı görmek söylediklerinin çıkacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak fare görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ıslak mayo görmek güzel bir haber almaya, çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında ıslak buğday görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak yün görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir