AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak örtü görmek

Kahve falında ıslak örtü görmek

Kahve falında ıslak örtü görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, elindeki imkanların artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak örtü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Kahve falında ıslak örtü görmek fal sahibinin de çok mutlu olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalettir.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ıslak deniz kumu görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak yüz görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında ıslak ayakkabı görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak bir yere oturmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında ıslak çarşaf görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir