AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak pantolon giymek

Kahve falında ıslak pantolon giymek

Kahve falında ıslak pantolon giymek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak pantolon giymek gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişileri tekrar ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında ıslak pantolon giymek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak pantolon görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, yüksek diploma alacağına delalettir.

Kahve falında ıslak kıyafet giymek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak terlik giymek elinize toplu miktarda para geçeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek ihanete uğrayacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak elbise giymek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ıslak ayakkabı giymek çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek mutluluğunun her geçen gün artacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir