AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak terlik görmek

Kahve falında ıslak terlik görmek

Kahve falında ıslak terlik görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, rızkın artacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında ıslak terlik gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Kahve falında ıslak terlik giymek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, dualarına karşılık alacağına işarettir.

Kahve falında ıslak terlik görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında ıslak perde görmek eşlerinin kapanacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kağıt para görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında ıslak buğday görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek yıkılacağına, üzüleceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak seccade görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir