AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak çamaşır giymek

Kahve falında ıslak çamaşır giymek

Kahve falında ıslak çamaşır giymek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, engel teşkil edeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek gördüyseniz:

  • Haber kaynaklarını iyi incelemelisiniz.

Kahve falında ıslak çamaşır giymek işinde en iyisi olacağına, rızkının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır yıkamak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işarettir.

Kahve falında ıslak beyaz çamaşır görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak çamaşır asmak kırgınlık yaşanacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak çamaşır görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak çamaşır katlamak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir