AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak giysi giymek

Kahve falında ıslak giysi giymek

Kahve falında ıslak giysi giymek başarılarının artacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, güzel günler için yaşayacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ıslak giysi giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ıslak giysi giymek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ıslak giysi görmek sorunlarını çözebileceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin giysisini giymek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün giysisini giymek sorunlarının ortadan kalkacağına, onu alkışlayacağına inanılır.

Kahve falında ölüye giysi giydirmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın giysisi giymek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında giysi giymek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü giysisi giymek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir